Lummeken Manschot

Ook wel genoemd: Lumme te Manschot

Van deze persoon is geen stamboom-relatie met stamvader Abraham Rutgers van der Loeff (1808-1885) bekend.

Huwelijksakte van "Keun Geerking Weduwnaar alhier" en "Lumme te Manschot nagelaten dogter van Wilm ten Manschot in het Zuwent". Huwelijksdatum is 22 maart 1662.Huwelijksakte van "Keun Geerking Weduwnaar alhier" en "Lumme te Manschot nagelaten dogter van Wilm ten Manschot in het Zuwent". Huwelijksdatum is 22 maart 1662.
Bron: Gelders Archief
  Huwelijksakte van "Jan Vos, weduwnaar van Hilleken Kroesen" en "Lummeken Manschot, weduwe van Coen Geerking". Huwelijksdatum is 1 April 1678. Sommige details ontbreken, want het is klein in de kantlijn geschreven, en een deel is weggevallen uit de scan.Huwelijksakte van "Jan Vos, weduwnaar van Hilleken Kroesen" en "Lummeken Manschot, weduwe van Coen Geerking". Huwelijksdatum is 1 April 1678. Sommige details ontbreken, want het is klein in de kantlijn geschreven, en een deel is weggevallen uit de scan.
Bron: Gelders Archief
 

Partner: Coen Geerking (-<1678)
  Gehuwd woensdag 22 maart 1662 te Lichtenvoorde, Gelderland.
Partner: Jan Vos
  Gehuwd vrijdag 1 april 1678 te Lichtenvoorde, Gelderland.

Vader: Wilm te Manschot (-<1662)

Bronnen:

Grote foto's

×
Om verschillende redenen(waaronder privacy en bandbreedte) bevat de internet-versie van deze stamboom alleen kleine foto's, meestal met een "watermerk".

Uiteraard zijn alle foto's er ook in groter formaat en zonder het watermerk. Deze zijn vooral bedoeld voor familieleden en andere directe kennissen/betrokkenen.

Voor het aanvragen van foto's kunt u contact opnemen via het Contact formulier.


Alle vragen, opmerkingen en correcties zijn welkom via het Contact formulier.